top of page

Troquelat rotatiu

TALL.png
Troquels fresats

Tots els nostres troquels es fabriquen en acer d’eina de la millor qualitat, amb la tecnologia de CNC més moderna del mercat. Es poden rectificar en diverses ocasions i son la millor opció per a peces amb tirades llargues, així com per a materials més gruixuts i resistents.

A smartPal ens envoltem dels millors col·laboradors per a poder donar el millor producte als nostres clients. Per això, estem orgullosos de poder-los oferir unitats de tall rotatiu amb tots els seus accessoris, per tal de satisfer les seves necessitats de tall i troquelat, ja sigui per un tall total o parcial, i per a tot tipus de material.

troquel_magnetic.png
Troquels magnètics

Els troquels magnètics es caracteritzen per una gran força d’atracció. Gràcies a estar fabricats amb una gran precisió, i una elevada concentricitat, tenen una vida útil molt llarga i una substitució senzilla, a més d’uns resultats excel·lents en tot tipus de materials. Això els fa la opció ideal per a tirades curtes o per a processos on els canvis en la forma de tall siguin freqüents.

maquinas especiales, troquel rotativo, controlador de tensión de tela, ultrasonidos, corte queso

bottom of page